8 herkenbare BH problemen (opgelost)

Hey girl! Heb jij ook al problemen met het kiezen van de juiste BH? Al je grote/kleine/gespreide/puntige borst problemen zijn nu een verleden tijd! (opwindend!). Ongeachte welke maat BH je hebt, er is een oplossing voor de behaaglijke ellende omtrent de vrouwelijke borsten! (Bekijk ze hieronder).

BH problemen | Strapless Plak BH
BH problemen

1. Uitgezette BH-band

oplossing: Een kleinere BH-band of een SuperBH

Is je BH-band alles behalve parallel aan de vloer? Als je antwoord hierop een ja is, dan hebben we een te overzien probleempje. Hetzij het oncomfortabel is of niet, een ding is duidelijk, je draagt een BH met een te grote band. Het kan zijn dat het bij het aankoop van de BH alles op maat was, maar de kans op uitzetting met BH-bandjes is groot. Je zou ook een BH zonder bandjes kunnen proberen, misschien is het probleem dan definitief opgelost.

BH problemen | Strapless Plak BH

 

2. Het middenstuk van de BH plakt niet tegen je borst aan

oplossing: Een kleinere BH-band of een grotere cup-maat

Dit is het bewijs van een BH die niet past. Het probleem hier is dat het middenstuk niet tegen je borst aanplakt. Dit kan komen door een cup-maat die te klein is, waardoor het middenstuk weggeduwd wordt van je borsten. Het kan ook komen door een te grote BH-band, waardoor het middenstuk gaat hangen. Als er meer dan twee vingers tussen het middenstuk en borsten passen, dan is je BH-band te groot. In dat geval zou je een kleinere BH-band moeten aanschaffen.

BH problemen | Strapless Plak BH

3. Zijkanten van je borsten hangen uit je BH

oplossing: Een balconette BH of een push-up BH

Je grootste nachtmerrie is dat je borsten via de zijkanten van de BH eruit gaan hangen. Dit komt doordat je borsten gespreid zijn en naar buiten worden gedrukt worden. Gelukkig zijn voor dit probleem ook oplossingen. Je kan een balconette BH dragen waardoor de zijkanten van je borsten ook bedekt worden met een zijstrookje. Je kan ook een push-up BH dragen, waardoor je borsten de genodigde ondersteuning krijgen van de BH. Je borsten worden dan naar boven gedrukt, hierdoor zullen ze niet meer naar buiten gespreid worden.

BH problemen | Strapless Plak BH

4.Wrijving

oplossing: Een andere stof BH 

We weten allemaal hoe pijnlijk  een BH die tegen ons borsten en bovenlichaam  aanwrijft kan zijn. Een pijnlijk BH is nou het laatste wat we nog willen. Een te strakke of kleine BH kan zorgen voor onaangename wrijving. We moeten bekennen dat de goedkopere BH’s op de markt meestal gemaakt zijn van de goedkopere stoffen. Bij wrijving en schaafwonden zou je onmiddellijk een nieuwe stof BH moeten proberen.

BH problemen | Strapless Plak BH

5. Te grote cups

oplossing: Een halve-cup BH

Als de dames rond zwemmen in de BH cups kunnen we concluderen dat de BH-cups te groot zijn. Je BH zou stevigheid en ondersteuning moeten bieden. In het geval met te grote cups  zweven je borsten heel oncomfortabel heen en weer. Je zou een kleinere cup-maat kunnen proberen. Maar meestal zit een kleinere cup-maat weer te strak. Daarom adviseren we je om een halve-cup BH of een strapless plak BH te proberen.

BH problemen | Strapless Plak BH

6. Opzwellende rug

oplossing: Een grotere BH-band

Het komt vaak voor dat je BH-band te klein zijn of niet wijd genoeg. Opzwellende ruggen zijn dan ook een logische gevolg van deze symptomen. Iedere lichaam is anders, maar vaak is een grotere BH-band alles wat je nodig hebt om de druk op je rug te verminderen. Mocht je nog steeds last hebben van een opgezwollen rug dan kan een BH zonder banden proberen.

BH problemen | Strapless Plak BH

7. Zwetende borsten

Oplossing: Een ademende BH-stof 

Zweten je borsten? Dan heb je waarschijnlijk een BH met te veel toevoeging of het komt door het stof. De oplossing ligt hem niet altijd in de type BH die je draagt. Op een plek waar je huid tegen huid hebt ga je sneller zweten. Dit is vervelend en je zou in je bh in de plooi waar je zweet een inlegkruisje kunnen doen. Dit neemt het vocht op. Een duurdere oplossing is uiteraard een ademende BH aanschaffen.

BH problemen | Strapless Plak BH

8. Glippende BH-banden

Oplossing: Een strapless plak BH

De BH-banden zullen na iedere wasbeurt iets uitrekken. Het maakt niet uit hoe goed je je was doet, de BH-banden zullen uitrekken naarmate ze je vaker wast. Wij adviseren je dan ook om een strapless plak BH te halen. Neem een kijk op ons blog voor meer voordelen van de strapless plak BH ten opzichte de BH met banden/beugels.

Super BH Push Up Plak Korting Banner

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *