8 voordelen van de strapless plak bh (2017)

De SuperBH

Gooi je oude primitieve bh met beugels en bandjes maar weg. De strapless plak bh is de optimale oplossing voor vrouwen die verlost willen worden van de beugels en bandjes. De BH zonder beugels neemt heel het internet over en is met name razend populair op Instagram. Veel celebraties, waaronder Amber Rose, pronken met hun nieuwe bh. Een van de factoren die een belangrijke rol speelt bij de populariteit van de plak bh is de prijs. De plak bh is geen luxe goed voor alleen celebraties of rijke vrouwen, maar juist ook voor vrouwen die minder te besteden hebben.

1. Cupmaat voordelen

Het is moeilijk om een precies een BH op maat te kopen. De meeste vrouwen ervaren de bh met beugels als oncomfortabel omdat de afmetingen niet in harmonie zijn met de borsten van de vrouw. Volgens onderzoek van mens en gezondheid dragen ruim 60 procent van de vrouwen een verkeerde maat bh. Een bh met de precieze afmetingen mag de beugel de borsten van vrouw nooit aanraken, maar zitten de beugels er goed passend omheen. Met de strapless plak bh is de maat geen issue meer omdat ze niet doormiddel van beugels of bandjes vast worden gesteld.

Nadelen van de bh met beugels

Nadelen van te grote of te kleine bh

2. Tijd en geld voordelen

Bh’s precies op maat kopen is alleen een optie bij de speciaalzaak. Om een afspraak te maken bij de speciaal zaak voor een BH op maat zal je tijd vrij moeten maken. Bovendien, de prijzen zijn bij een speciaalzaak een stuk hoger dan de gemiddelde bh prijzen. In het artikel van Wondervol worden de hoge prijzen van bh’s bij speciaalzaken besproken. De bh met beugels bestaan uit veel componenten, waardoor de prijs al gauw de lucht in vliegt. Door voor een plak bh te kiezen bespaart zowel tijd als geld.

3. Flexibiliteit van de strapless plak bh

Je zult steeds moeten wisselen van BH omdat de borsten van een vrouw kunnen groeien of krimpen. Dit is voornamelijk het geval tijdens een zwangerschap, waar de borsten in een hoog tempo groeien en daarna weer geleidelijke krimpen.  De veters van de strapless plak bh zorgen voor een flexibel en verstelbaar gebruik van de plak bh. Door de veters strak te spannen of los te halen zal deze bh de veranderingen van de borsten kunnen opvangen

Bh met beugels - Rugklachten

Rugklachten door de bh met beugels

4. Gebruiksvriendelijkheid van de strapless plak BH

De verkeerde maat bh resulteert in een beugels die blijven kleven aan je lichaam wat een behoorlijke pijn kan veroorzaken. De beugels en bandjes van de bh’s prikken meestal op de huid van de vrouwen. Daarnaast zijn de bandjes soms erg strakgespannen waardoor er snijwonden ontstaan. Met de plak bh van superBH ben je af van de beugels en bandjes. De irritaties aan je rug verdwijnen dan ook onmiddellijk. Een te grote of te kleine BH met beugel biedt te weinig ondersteuning aan je schouders en rug waardoor je klachten gaat oplopen. Met de strapless plak bh kan je door aan de veters te trekken de optimale ondersteuning instellen.

5. Het Lymfesysteem wordt minder aangetast

De beugel bh vermindert ook de stroom van overtollig vocht en lymfe naar de oksels. Het lymfesysteem is naast het bloedvaatstelsel een tweede, minder bekende, vaatstelsel in het menselijk lichaam. Deze vaatstelsel dient voor het afvoeren van weefselvocht, afvalstoffen en afweerstoffen vanuit de weefsels naar de grote lymfebanen in de borst- en buikholte. De beugel bh’s met metaal zijn de grootste boosdoeners omdat ze de energiestroom van de borsten verstoren. In de patiëntenfolder van www.isala.nl wordt absoluut afgeraden om een bh met beugels te dragen.

 

Lymfesysteem van de borsten van een vrouw
Lymfesysteem van de borsten van een vrouw

Het lymfesysteem van de vrouwelijke borsten

6. Schoonheid van de strapless plak BH

De bh zonder bandjes is bovendien erg sierlijk omdat je geen beugels en bandjes op je rug. Dit is ideaal bij een mooie cocktailjurk waarbij je rug en schouders bloot zijn, maar ook bij een strak shirt. Een strak shirt waaronder bh-beugels of bandjes te zien zijn is uiteraard geen gezicht. Hierdoor is het voor veel vrouwen aantrekkelijk om de strapless plak bh te dragen.

Cocktailjurk met een strapless plak BH
Cocktailjurk met een strapless plak BH

Cocktailjurk met de strapless plak bh

7. Push-up effect

De strapless plak bh zorgt ook voor een optimaal push-up effect zoals op het filmpje hieronder te zien is. Door aan de veters te trekken zullen je borsten tegen elkaar opgedrukt worden. Je borsten zullen stralen als nooit voorheen. Vind je de zwarte kleur niks, dan kan je hem ook altijd in de nude kleur bestellen.

 

We kunnen concluderen dat de BH zonder beugels de ideale bh voor vrouwen is met versteviging zonder irritaties van klevende beugels en banden. Deze strapless plak bh’s bieden vrouwen meer bewegingsvrijheid aan, zonder vervelende drukpunten. De strapless pak bh-maten zijn veel flexibeler dan de bh met beugels. Naast het comfort van een bh zonder beugels, zullen de veters zorgen voor een optimale push up.

De strapless plak BH is nu online te verkrijgen bij SuperBH.nl

Kleine tip: bestel er meer dan 1, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *